Simbol téks


kuadrat, bentang, panah, simbol téks dagang na haté

Simbol téks

simbol téks nu karakter pangbasajanna. Ngagunakeun simbol téks dina texting, galecok, Facebook sarta aktip mobile lianna anu leuwih mindeng Kiwari. Nyalin leuwih ti 1000+ simbol téks dieu. simbol téks ngarojong android na apal alat ios, jandéla, Mac jeung leuwih. Ngan salin dimana wae anjeun resep. Sabaraha kategori simbol téks ngawengku béntang, simbol téks haté, lambang kuadrat, matematika, jamparing, mérek dagang, musik tur leuwih. Sababaraha kaulinan online ogé ngarojong pikeun ngaran aksara ngagunakeun simbol téks. Anjeun tiasa make simbol téks pikeun ngahias Anjeun Instagram pedaran tur nyieun profil média sosial anjeun husus beuki stylish. Nyaéta simbol nu leuwih aya.

[sorot + klik katuhu] atawa [nyabak + nyekel] mun nyalin.

Simbol angka

➀ ➁ ➂ ➃ ➄ ➅ ➆ ➇ ➈ ➉ ➊ ➋ ➌ ➍ ➎ ➏ ➐ ➑ ➒ ➓
⓪ ① ② ③ ⓪ ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ ⑦ ⑧ ⑨ ⑩ ⑪ ⑫ ⑬ ⑭ ⑮ ⑯ ⑰ ⑱ ⑲ ⑳
⑴ ⑵ ⑶ ⑷ ⑸ ⑹ ⑺ ⑻ ⑼ ⑽ ⑾ ⑿ ⒀ ⒁ ⒂ ⒃ ⒄ ⒅ ⒆ ⒇
⒈ ⒉ ⒊ ⒋ ⒌ ⒍ ⒎ ⒏ ⒐ ⒑ ⒒ ⒓ ⒔ ⒕ ⒖ ⒗ ⒘ ⒙ ⒚ ⒛
Ⅰ ⅱ ⅲ ⅳ ⅴ ⅵ ⅶ ⅷ ⅸ ⅹ ⅺ ⅻ ㊀ ㊁ ㊂ ㊃ ㊄ ㊅ ㊆ ㊇ ㊈ ㊉
Ⅰ Ⅱ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ Ⅷ Ⅸ Ⅹ Ⅺ Ⅻ ㈠ ㈡ ㈢ ㈣ ㈤ ㈥ ㈦ ㈧ ㈨ ㈩
⁰ ¹ ² ³ ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ ₀ ₁ ₂ ₃ ₄ ₅ ₆ ₇ ₈ ₉
⅟ ½ ⅓ ⅕ ⅙ ⅛ ⅔ ⅖ ⅚ ⅜ ¾ ⅗ ⅝ ⅞ ⅘ % ℅ ‰ ‱ ∛ ∜

Simbol haté téks

❥ ❦ ❧ ♠ ♥ ♡ ♤ w d ❤

béntang Simbol

❂ ☪ ✪ ⍟ ✡ ⋆ ✦ ✧ ✩ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ☆ ★ ✴ ✵ ✶ ✷ ✸ ✹ ✺ ✱ ✲ ✳ ✻ ✼ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊ ❋ ✢ ✣ ✤ ✥ ✽ ✾ ✿ ❀ ❁ ❃ ❅ ⁂ ⁎ ⁑ ≛ ꕥ

panah Simbol

➟ ➡ ➢ ➣ ➤ ▶ ➥ ➦ ➧ ➨ ➚ ➘ ➙ ➛ ➜ ➝ ➞ ➸ ♐ ➲ ➳ ➳ ➴ ➵ ➶ ➷ ➸ ➹ ➺ ➻ ➼ ➽ ⇦ ⇧ ⇨ ⇩ ⇪ ⏎ ➫ ➬ ➩ ➪ ➭ ➮ ➯ ➱ ⇫ ⇬ ⇭ ⇮ ⇯ ⇳ ⇰ ⌅ ⌆ ⌤ ⇱ ⇲ ⇴ ⇵ ⇶ ⇤ ⇥ ⇷ ⇸ ⇹ ⇺ ⇻ ⇼ ⇽ ⇾ ⇿ ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ↖ ↗ ↘ ↙ ↚ ↛ ↜ ↝ ↞ ↟ ↠ ↡ ↢ ↣ ↤ ↥ ↦ ↧ ↨ ↩ ↪ ↫ ↬ ↭ ↮ ↯ ↰ ↱ ↲ ↳ ↴ ↵

Tambih deui

↶ ↷ ↸ ↹ ↺ ↻ ↼ ↽ ↾↿ ⇀ ⇁ ⇂ ⇃ ⇄ ⇅ ⇆ ⇇ ⇈ ⇉ ⇊ ⇋ ⇌ ⇍ ⇎ ⇏ ⇐ ⇑ ⇒ ⇓ ⇔ ⇕ ⇖ ⇗ ⇘ ⇙ ⇚ ⇛ ⇜ ⇝ ⇞ ⇟ ⇠ ⇡ ⇢ ⇣ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⌦ ⌫

© ® ℡ ℗ ℠ ™

Simbol math

∞p S ∫ ∬ ∭ ∮ ∯ ∰ ∱ ∲ ∳ ∀ ∁ ∂ ∃ ∄ ∅ D ∇ ∈ ∉ e ∋ ∌ ∍ ∎ II ∐ S - ∓ ∔ / ∖ * ∘ ∙ √ ∛ ∜ α ∟ ∠ ∡ ∢ | ∤ ∥ ∦ ∧ ∨ ∩ ∪ ∴ ∵: ∷ ∸ ∹ ∺ ∻ ~ ∽ ∾ ∿ ≀ ≁ ≂ ≃ ≄ ≅ ≆ ≇ ≈ ≉ ≊ ≋ ≌ ≍ ≎ ≏ ≐ ≑ ≒ ≓ ≔ ≕ ≖ ≗ ≘ ≙ ≚ ≛ ≜ ≝ ≞ ≟ ≠ ≡ ≢ ≣ ≤ ≥ ≦ ≧ ≨ ≩ "" ≬ ≭ ≮ ≯ ≰ ≱ ≲ ≳ ≴ ≵ ≶ ≷ ≸ ≹ ≺ ≻ ≼ ≽ ≾ ≿ ⊀ ⊁ ⊂ ⊃ ⊄ ⊅ ⊆ ⊇ ⊈ ⊉ ⊊ ⊋ ⊌ ⊍ ⊎ ⊏ ⊐ ⊑ ⊒ ⊓ ⊔ ⊕ ⊖ ⊗ ⊘ ⊙ ⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ ⊢ ⊣ ⊤ ⊥ ⊦ ⊧ ⊨ ⊩ ⊪ ⊫ ⊬ ⊭ ⊮ ⊯ ⊰ ⊱ ⊲ ⊳ ⊴ ⊵ ⊶ ⊷ ⊸ ⊹ ⊺ ⊻ ⊼ ⊽ ⊾ ⊿ ⋀ ⋁ ⋂ ⋃ ⋄ ⋅ ⋆ ⋇ ⋈ ⋉ ⋊ ⋋ ⋌ ⋍ ⋎ ⋏ ⋐ ⋑ ⋒ ⋓ ⋔ ⋕ ⋖ ⋗ ⋘ ⋙ ⋚ ⋛ ⋜ ⋝ ⋞ ⋟ ⋠ ⋡ ⋢ ⋣ ⋤ ⋥ ⋦ ⋧ ⋨ ⋩ ⋪ ⋫ ⋬ ⋭ ⋮ ⋯ ⋰ ⋱ ⁺ ⁻ ⁼ ⁽⁾ ⁿ ₊ ₋ ₌ ₍₎

Tambih deui

‹ › ﹤ ﹥ 〈 〉 《 》 「 」 『 』 【 】 〔 〕 ︵ ︶ ︷ ︸ ︹ ︺ ︻ ︼ ︽ ︾ ︿ ﹀ ﹁ ﹂ ﹃ ﹄ ﹙ ﹚ ﹛ ﹜ ﹝ ﹞ ( ) < > { } 〖 〗 〘 〙 〚 〛 « »

Simbol alfabét

Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ Ⓔ Ⓕ Ⓖ Ⓗ Ⓘ Ⓙ Ⓚ Ⓛ Ⓜ Ⓝ Ⓞ Ⓟ Ⓠ Ⓡ Ⓢ Ⓣ Ⓤ Ⓥ Ⓦ Ⓧ Ⓨ Ⓩ
Ⓐ ⓑ ⓒ ⓓ ⓔ ⓕ ⓖ ⓗ ⓘ ⓙ ⓚ ⓛ ⓜ ⓝ ⓞ ⓟ ⓠ ⓡ ⓢ ⓣ ⓤ ⓥ ⓦ ⓧ ⓨ ⓩ

fon séjén

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Simbol Yunani

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Simbol Phonetic

ʌ ɑ: Ae ə ɜ: ɪ i: ɒ ɔ: ʊ Anjeun: aɪ aʊ eɪ oʊ ɔɪ eə f g d b ɪə ʊə h j k l m n p r s t ʃ tʃ v w z ʒ θ D dʒ

Simbol garis

│ ┃ ╽ ╿ ╏ ║ ╎ ┇ ︱ ┊ _ ┋ ┆ ╵ 〡 〢 ╹ ╻ ╷ 〣 ☰ ☱ ☲ ☳ ☴ ☵ ☶ ☷ ≡ ✕ ═ ━ ─ ╍ ┅ ┉ ┄ ┈ ╌ ╴ ╶ ╸ ╺ ╼ ╾ ﹉ ﹍ ﹊ ﹎ ︲ ⑆ ⑇ ⑈ ⑉ ⑊ ⑄ ⑀ ︴ ﹏ ﹌ ﹋ ╲ ╱ 〵 〴 〳 〆 〄 ﹄﹃ ﹂﹁ ┕ ┓ └ ┐ ┖ ┒ ┗ ┑ ┍ ┙ ┏ ┛ ┎ ┚ ┌ ┘ 「」 「」 ˩ ˥ ├ ┝ ┞ ┟ ┠ ┡ ┢ ┣ ┤ ┥ ┦ ┧ ┨ ┩ ┪ ┫ ┬ ┭ ┮ ┯ ┰ ┱ ┲ ┳ ┴ ┵ ┶ ┷ ┸ ┹ ┺ ┻ ┼ ┽ ┾ ┿ ╀ ╁ ╂ ╃ ╄ ╅ ╆ ╇ ╈ ╉ ╊ ╋ ╒ ╕ ╓ ╖ ╔ ╗ ╘ ╛ ╙ ╜ ╚ ╝ ╞ ╡ ╟ ╢ ╠ ╣ ╥ ╨ ╧ ╤ ╦ ╩ ╪ ╫ ╬ 〒 ⊢ ⊣ ⊤ ⊥ ⊦ ⊧ ⊨ ⊩ ⊪ ⊫ ⊬ ⊭ ⊮ ⊯ ⊺ 〦 〧 〨 ˦ ˧ ˨ ⑁ ⑂ ⑃ ∟

keletik Lambang

✕ ✖ ✗ ✘ ☓ ╳ ⊗ ☒ ☑ ✓ ✔ ∨ √

catur & Simbol kartu

♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟ ♤ ♠ ♧ ♣ ♡ ♥ ♢ ♦

Simbol musik

♩ ♪ ♫ ♬ ♭ ♮ ♯ ° Ø ؂ ≠ ​​≭

Simbol cuaca

ϟ ☀ ☁ ☂ ☃ ☉ ☼ ☽ ☾ ♁ ♨ ❄ ❅ ❆ ☇ ☈ ☄ ℃ ℉ °

Simbol smiley

☹ ☺ ☻ ☿ ♀ ♂ 〠 Uz Tsu ㋡ 웃 유 ü u ت Shi Tsu ㋛ ☠ ☃ 〲 〴 ϡ ٿ ⍢ ⍣ ⍤ ⍥ ⍨ ⍩ ὃ ὕ ὣ Ѷ Ӫ ӫ

Simbol bunderan

◉ ○ ◌ ◍ ◎ ● ◐ ◑ ◒ ◓ ◔ ◕ ◖ ◗ ❂ ☢ ⊗ ⊙ ◘ ◙ ◚ ◛) (╭ ╮ ╯ ╰ ◜ ◝ ◞ ◟ ◠ ◡ ◯ 〇 〶 ⚫ ⬤ ◦ ∅ ∘ ⊕ ⊖ ⊘ ⊚ ⊛ ⊜ ⊝ ❍

kuadrat Lambang

❏ ❐ ❑ ❒ ▀ ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ▉ ▊ ▋ █ ▌ ▐ ▍ ▎ ▏ ▕ ░ ▒ ▓ ▔ ▬ ▢ ▣ ▤ ▥ ▦ ▧ ▨ ▩ ▪ ▫ ▭ ▮ ▯ ☰ ☲ ☱ ☴ ☵ ☶ ☳ ☷ ▰ ▱ ◧ ◨ ◩ ◪ ◫ ∎ ■ □ ⊞ ⊟ ⊠ ⊡ | ❙ ❚ 〓 ◊ ◈ ◇ ◆

segitiga Lambang

◄ ▲ ▼ ► ◀ ◣ ◥ ◤ ◢ ▶ ◂ ▴ ▾ ▸ ◁ △ ▽ ▷ Δ ∇ ⊳ ⊲ ⊴ ⊵ ◅ ▻ ▵ ▿ ◃ ▹ ◭ ◮ ⫷ ⫸ ⋖ ⋗ ⋪ ⋫ ⋬ ⋭ ⊿ ◬ ≜ ⑅

Simbol teknis

⌀ ⌂ ^ ⌄ ⌅ ⌆ ⌇ ⌈ ⌉ ⌊ ⌋ ⌌ ⌍ ⌎ ⌏ ⌐ ⌑ ⌒ ⌓ ⌔ ⌕ ⌖ ⌗ ⌘ ⌙ ⌚ ⌛ ⌜ ⌝ ⌞ ⌟ ⌠ ⌡ ⌢ ⌣ ⌤ ⌥ ⌦ ⌧ ⌨ ⌫ ⌬ ⌭ ⌮ ⌯ ⌰ ⌱ ⌲ ⌳ ⌴ ⌵ ⌶ ⌷ ⌸ ⌹ ⌺ ⌻ ⌼ ⌽ ⌾ ⌿ ⍀ ⍁ ⍂ ⍃ ⍄ ⍅ ⍆ ⍇ ⍈ ⍉ ⍊ ⍋ ⍌ ⍍ ⍎ ⍏ ⍐ ⍑ ⍒ ⍓ ⍔ ⍕ ⍖ ⍗ ⍘ ⍙ ⍚ ⍛ ⍜ ⍝ ⍞ ⍠ ⍡ ⍢ ⍣ ⍤ ⍥ ⍦ ⍧ ⍨ ⍩ ⍪ ⍫ ⍬ ⍭ ⍮ ⍯ ⍰ ⍱ ⍲ ⍳ ⍴ ⍵ ⍶ ⍷ ⍸ ⍹ ⍺ ﹘ ﹝ ﹞ # * 〶 ␛ ␡ ␚ ␟ ␘ ␠ ␤ ␋ ␌ ␍ ␎ ␏ ␐ ␑ ␒ ␓ ␔ ␕ ␖ ␗ ␙ ␜ ␝ ␞ ␀ ␁ ␂ ␃ ␄ ␅ ␆ ␇ ␈ ␉ ␊ ␢ ␣

Simbol séjén

⚜ ლ ☤ ☥ ☧ ☨ ☩ ☫ ☬ ☭ ☯ ☽ ☾ ✙ ✚ ✛ ✜ ✝ ✞ ✟ † ⊹ ‡ ♁ ♆ ✠ ✡ ✢ swastika swastika 〷 ☠ ☢ ☣ ☮ ☸ ❖ ♅ ‱ № ℀ ℁ ℅ ℆ ⅍ ☎ ☏ ⌨ ✁ ✂ ✃ ✄ ✆ ✇ ✈ ✉ ✎ ✏ ✐ ✑ ✒ ‰ § ¶ ☞ ☛ ☟ ☜ ☚ ☊ ☋ ☌ ☍