zemra Emoji


Black heart, blue heart, heart outline and broken heart

zemra Emoji

Shumë njerëz si simbol dashurie, heart emoticon or heart emoji especially female or girl that’s why it’s the most trendy symbol or emoji. një ideograf duke përdorur formën e zemrës për të shprehur idenë e të “zemër” në kuptimin e saj simbolik apo metaforik, si qendër të emocioneve, përfshirë dashuri dhe dashuri, dashuria sidomos romantike. prandaj, Emoji zemra bëhet më i zakonshëm që përdoret në hartimin karaktere, bisedë, Mesazhe, komentuar dhe dekorim. Ju mund të gjeni formën e zemrës, zemra e zezë, skicë të zemrës, zemër të thyer dhe dashuria emoticon këtu. Atje jane më shumë emoji available here.

[nxjerr në pah + right click] ose [prek + mbaj] per te kopjuar.

Color Heart Symbol

zemra Emrizemra Emoji

Classic Heart

Heart White

Orange Heart

?

Heart Yellow

?

Green Heart

?

Blue Heart

?

Purple Heart

?

Black Heart

?

Heart Icon

Zemra ndërruar

zemër

Zemra Tip Left

?

zemra Sketch

Outline Heart

Forme zemre

W

Zemer e thyer

?

Hearts Together

?

Rrethi i Zemrës

?

rrahje Heart

?

rritje Heart

?

Zemra Sparkling

?

Zemra Cupid-së

?

zemra dhuratë

?

zemra Patch

?

dashuria Simboli

zemra Emoji

Dashuria Cat

?

Kiss Face

?

Dashuria është në sytë

?

Kiss Stain

?

Kissing çift

?

çift ​​i dashuruar

?

Leter dashurie

?

martesë

?

dashuria Hotel

?