Heart Emoji


Black heart, blue heart, heart outline and broken heart

Heart Emoji

Akeh wong kaya simbol cinta, heart emoticon or heart emoji especially female or girl that’s why it’s the most trendy symbol or emoji. lan ideograph nggunakake wangun jantung kanggo nyebut idea saka “jantung” ing pangertèn simbolis utawa metaphorical minangka pusat saka emosi, kalebu katresnan lan tresno, katresnan utamané romantis. Mulane, emoji jantung dadi karakter sing paling umum digunakake ing desain, chatting, kiriman, ngomentari lan hiasan. Sampeyan bisa nemokake wangun jantung, jantung ireng, outline jantung, Broken jantung lan katresnan emoticon kene. ana liyane emoji available here.

[Penting + klik tengen] utawa [tutul + terus] kanggo nyalin.

Warna Heart Symbol

Heart JenengHeart Emoji

klasik Heart

putih Heart

Orange Heart

?

Heart kuning

?

Green Heart

?

Blue Heart

?

Purple Heart

?

Black Heart

?

Lambang Heart

Diputer Heart

Heart

Heart Tip Kiri

?

Heart Gambar

Heart Njelaske nganggo bentuk garis

Bentuk Heart

W

Broken Heart

?

ati Bareng

?

Lingkaran Ati

?

ngantem Heart

?

akeh Heart

?

Sparkling Heart

?

Heart Cupid kang

?

Heart Gift

?

Heart Patch

?

Love Symbol

Heart Emoji

Tresna Cat

?

Kiss Face

?

Love ing mata

?

Kiss Stain

?

kissing Couple

?

Couple maha

?

Love Letter

?

Wedding

?

Love Hotel

?